güncel haberler
+4
Hakan53
---->TI
mapavrili_88
__ÇaMLıHeMşiN__
8 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
güncel haberler
hulusi amca koya gitmiş bikaçgunluğina
meryem yenge da koya gitmiş heralde bilumisiz
meryem yenge da koya gitmiş heralde bilumisiz
__ÇaMLıHeMşiN__- Mesaj Sayısı : 172
Geri: güncel haberler
bilmez olurmıyım e saha yessiii
Hulusi küçük pazartesi günü ist dönuyor
mehmet küçük my netten çıkmaz oldu boyuna okey oynuyor:D))
hüseyin çanoya abone oldu her gün bilardo oynuyor
bendeniz bugün ankaraya gidiyor ne yazık kı
şemsettin dede hastalandı dün hastanedeydi bugün taburcu edildi
Bana gelen dedikodulara göre Ahmet KÜÇÜK karşıma kim çıkarsa çıksın muhtar adaylığından vazgeçmem demiş
ibrahim terzi yalovadaki seruvenine son vererek yuvaya döndü
Hulusi küçük pazartesi günü ist dönuyor
mehmet küçük my netten çıkmaz oldu boyuna okey oynuyor:D))
hüseyin çanoya abone oldu her gün bilardo oynuyor
bendeniz bugün ankaraya gidiyor ne yazık kı
şemsettin dede hastalandı dün hastanedeydi bugün taburcu edildi
Bana gelen dedikodulara göre Ahmet KÜÇÜK karşıma kim çıkarsa çıksın muhtar adaylığından vazgeçmem demiş
ibrahim terzi yalovadaki seruvenine son vererek yuvaya döndü
mapavrili_88- Mesaj Sayısı : 46
köya boğun etkili olan soğuk hava yerini yağmura birakti...ahmet küçük ve eşi köye geldiler...yanlarında hulusi amca da vardı...yeter bu kada
---->TI- Mesaj Sayısı : 171
baya gelişme war ha köydee kipirdama waR
siCCinoz- Mesaj Sayısı : 35
yanlız okadar hareketliki olaylar sadece 2 kişi arasında geçiyor
ahmet küçük
hulusi küçük
:D:D:D:
ahmet küçük
hulusi küçük
:D:D:D:
remzi- Mesaj Sayısı : 131
olsun mohim olan olayt eçmesidude
kaçkar dan başlayup zafer koyine kadar olan butun muhtarleri protesto ediyorum..
melyatderesi.com aracılığıyla köyler için muhtarlara 50 adet çöp konteynırı bırakılmış ve sağolsun bizimkiler bitane bile almamış..daha yeni oğrendum..
melyatderesi.com aracılığıyla köyler için muhtarlara 50 adet çöp konteynırı bırakılmış ve sağolsun bizimkiler bitane bile almamış..daha yeni oğrendum..
yuuhhhh yaa walla yuhh....
__ÇaMLıHeMşiN__ demiş ki:kaçkar dan başlayup zafer koyine kadar olan butun muhtarleri protesto ediyorum..
Yavrium tek poşet oldumu dereye atmak kolay....
Ama şimdi konteynır doldu mu onu dereye atmak zor gelmiştir... Derede sel olmassa hem konteyner çarşıya nasıl gitsin....
En güzeli derelere ırmaklara atalumkii yakında bizim oralarda batsın değilmi..
konteyner konusuna hiç girmiyorum bile
köye bu sabah ki telefon konuşmamdan öğrendiğim kadarıyla 1 karıştan fazla kar yağmış ve sabah saatlerinde yağmaya devam ediyordu...köyün imamı rahatsızlanmış ve babam bu sabah doktora götürmek için yola çıkmış ama tufandaki yoğun karı aşıp aşamadıkları konusunda henüz elimize bir bilgi ulaşmadı...ayrıca iki gündür terzioğlu kardeşler çayocağını ziyaret ediyorum...kısa süreli hoşsohbetlerimiz gerçekleşiyor..muhtar adayı mustafa terzi azalarını da belirlemiş,isimleri ben biliyorum ama burada ondan habersiz dile getirmemin doğru olmayacağpını düşünerek saklı tutuyorum...
köye bu sabah ki telefon konuşmamdan öğrendiğim kadarıyla 1 karıştan fazla kar yağmış ve sabah saatlerinde yağmaya devam ediyordu...köyün imamı rahatsızlanmış ve babam bu sabah doktora götürmek için yola çıkmış ama tufandaki yoğun karı aşıp aşamadıkları konusunda henüz elimize bir bilgi ulaşmadı...ayrıca iki gündür terzioğlu kardeşler çayocağını ziyaret ediyorum...kısa süreli hoşsohbetlerimiz gerçekleşiyor..muhtar adayı mustafa terzi azalarını da belirlemiş,isimleri ben biliyorum ama burada ondan habersiz dile getirmemin doğru olmayacağpını düşünerek saklı tutuyorum...
---->TI- Mesaj Sayısı : 171
baş azalar nezmi telli ve şemsettin kuçuk olması lazım..köyde onlardan başka demirbaş yok zaten
ben köyde olsam mustafacımın azasıydum ama yoklugmde bakaym kimi seçmiş yerum a:D:D
Hakan53 demiş ki:__ÇaMLıHeMşiN__ demiş ki:kaçkar dan başlayup zafer koyine kadar olan butun muhtarleri protesto ediyorum..
Yavrium tek poşet oldumu dereye atmak kolay....
Ama şimdi konteynır doldu mu onu dereye atmak zor gelmiştir... Derede sel olmassa hem konteyner çarşıya nasıl gitsin....
En güzeli derelere ırmaklara atalumkii yakında bizim oralarda batsın değilmi..
arkadaşlar iyi ki konteynir koymamışlar süminete koydularda ne oldu çöp arabası gelmıyo konteynırlar öyle dolu duruyo insanlar bir kere çöp attılar daha çöp atmak nasip olmadı belediyeden çöp arabası ıstıyorlar kimsenin umurunda olmuyo bizim köyede konsa aynı olacaktı
mapavrili_88- Mesaj Sayısı : 46
çöp arabası almıyo diye bir şey yok hasancım bilmediğiniz durumlar var..köylerden 1 tl de olsa para yardımı istediler kimse kuruş vermedi..daha doğrusu muhtarlar bu konuyu köy halkına nasıl yada ne kadar yansıttılar bilinmiyor..ama sonuç olarak boginadan yukarı kimseden para gelmedi..70 milyara melyatdersi.com olarak çöp arabası alındı parasının hemen hepsine yakınını Mustafa Babal samimi olup maddi durumu iyi olan kişilerden temin etti..bu çöp arabasının hizmet vermesi için pazar belediyesiyle bir protokol imzalandı..(çayeli belediyesi ile de imzalanmak istenmiş fakat anlaşılamamış)..protokole göre; çöp arabası belediyeye haftanın 4 günü (yanılmıyorsam) hizmet edecek, bunun karşılığında da belediye kamyona şoför verip haftanın bir günü de bizim köylerin çöpleri toplanacaktı..ilk zamanlar herşey güzeldi fakat bir süre sonra pazar belediyesi imzalanan protokole riayet etmeyip şoför eksikliğimiz var dedi ve çöpler toplanmamaya başlandı..fakat uyanık belediye bizim arabamızı kendi işlerine koşturmaya devam edip aracı gereksiz yere yıpratmaya başlayınca melyatderesi.com olarak gerekli kişiler duruma müdahale edip ek protokol yaparak arabayı belediyeden aldı..belediye yeniden hizmet verecek bir şoför temin ederse araç yeniden taşımaya başlayacak çöpleri..
ama tabi bütün bunların yanında bu işin aksamasının temel sebebi köy halklarının ilgisizliğidir..ayda bir sigara parası verseydi herkes herşey tıkır tıkır işliyor olurdu..çöplerden arınmış olurduk hem de çöp toplaması için 70 milyar verip aldığımız arabamız yatıp durmazdı..ama özellikle siz köy gençleri etrafınızdaki insanları bu konuda bilinçlendirir ve daha sağduyulu bir toplum oluşturursak ki sayemizde bunu mümkün görüyorum, insanlığa örnek olur ve de geleceğimizi daha aydınlık yapabiliriz..
ama tabi bütün bunların yanında bu işin aksamasının temel sebebi köy halklarının ilgisizliğidir..ayda bir sigara parası verseydi herkes herşey tıkır tıkır işliyor olurdu..çöplerden arınmış olurduk hem de çöp toplaması için 70 milyar verip aldığımız arabamız yatıp durmazdı..ama özellikle siz köy gençleri etrafınızdaki insanları bu konuda bilinçlendirir ve daha sağduyulu bir toplum oluşturursak ki sayemizde bunu mümkün görüyorum, insanlığa örnek olur ve de geleceğimizi daha aydınlık yapabiliriz..
ankara yaramış hacı
ama budur gerçekten...
ama budur gerçekten...
devlet beni bozar abi
yakindu yakin . bişe kalmadı hakn abi
son aldum habere gore köyde tek başına kalen babam
anam gelsun die açluk grevina başlamış
yemek bulemıyoda adını açluk grevi koymiş
anam gelsun die açluk grevina başlamış
yemek bulemıyoda adını açluk grevi koymiş
remzi- Mesaj Sayısı : 131
tellun nezmi sebebi bilinmeyen bi nedenle koyi terk etti gorenlerun kendi sağlıkları içn insaniyet namina gormamazlukten gelmeleri rica olunur :D:D
yak-UP- Mesaj Sayısı : 40
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası